Aquamen

Aquamen: Чіткість Якість Відповідальність

стоимость_бурения_скважины
14.04.2023
Категорія: Водопостачання
Розрахунок ціни на буріння свердловини

Буріння свердловини для води може бути незамінним рішенням для тих, хто бажає забезпечити свій будинок якісною водою. Однак, перш ніж розпочати процес буріння, важливо враховувати різні фактори, які можуть вплинути на кінцеву вартість. У цій статті ми розглянемо основні фактори, що впливають на витрати на буріння свердловини для води, та допоможемо визначити приблизну вартість проекту

Докладніше
автоплив
20.03.2023
Категорія: Автополив
Системи автоматичного поливу та їх вибір

Особливо слід звернути увагу на полив, оскільки він не тільки повинен здійснюватися з певною періодичність, але й правильно виконуватися. Проблема в тому, що кожна рослина відрізняється та потребує різної інтенсивності поливу.

Докладніше
водоносные горизонты
18.03.2023
Категорія: Водопостачання
Які водоносні горизонти є в Київській області, який обрати?

Ефективнішим рішенням може бути буріння свердловини та отримання води з підземних джерел. Проте, дебет та якість води різняться на різних глибинах, тому важливо правильно вибрати водоносний горизонт.

Докладніше
дренажный_колодец
21.03.2023
Категорія: Каналізація
Дренажний колодязь: який дренаж обрати

Зазвичай дренажні колодязі актуальні в ситуаціях, коли використання інших систем фільтрації організувати складно або ґрунт на ділянці має високий рівень ґрунтових вод та погані дренувальні характеристики. Вони вирішують проблему утилізації очищеної води.

Докладніше
ceptic-betonniy
27.02.2023
Категорія: Каналізація
Септик з бетонних кілець: як правильно зробити, щоб працював роками

Одним з найпопулярніших варіантів є септик з бетонних кілець. Це порівняно простий та дешевий шлях до організації автономної каналізації, яка за правильного обладнання буде служити роками. Чому варто спорудити септик, використовуючи бетонні кільця, та як це зробити, розповімо далі.

Докладніше