Aquamen

Aquamen: Чіткість Якість Відповідальність

kak-rabotaet-teplovoj-nasos
18.10.2024
Категорія: Водопостачання
Принцип роботи теплового насоса

Одна з порівняльних новинок в Україні - теплові насоси. Хоча це дороге обладнання, яке передбачає буріння свердловин під теплові насоси, з часом його використання повністю окупає себе. У статті розглянемо, що це таке, як працює тепловий насос для опалення будинку, яким він буває.

Докладніше
kak-najti-vodu-dlya-skvazhiny
18.10.2024
Категорія: Водопостачання
Як знайти воду на ділянці

Це особливо актуально в заміських будинках, де централізованого водопостачання немає, а також у приватному секторі в місті, де якість водопровідної води в багатьох випадках не найкраща. Однак як знайти воду на ділянці, щоб не помилитися з місцем буріння? Для цього використовують різні методики - народні та професійні, про які ми коротко розповімо в статті.

Докладніше
septik-s-perelivom
01.09.2024
Категорія: Каналізація
Септик з переливом

Септик із переливом - це ефективне рішення для автономної каналізації на приватних ділянках. Його особливість полягає в можливості багаторазового очищення стічних вод, що забезпечує високий рівень фільтрації та мінімальний вплив на навколишнє середовище.

Докладніше
nuzhno-li-razreshenie-na-burenie-artezianskoj-skvazhiny
18.10.2024
Категорія: Водопостачання
Дозвіл на буріння свердловин - закони та штрафи

Перш ніж облаштовувати глибоке джерело води на ділянці, необхідно розуміти, чи потрібен дозвіл на буріння артезіанської свердловини. Забігаючи наперед, відповімо - так, для артезіанських свердловин треба оформляти пакет документів, однак для джерел невеликої глибини вони не потрібні

Докладніше
neobkhodimye-dokumenty-dlya-bureniya-skvazhin
18.10.2024
Категорія: Водопостачання
Документи для буріння свердловин

На територіях, де немає доступу до централізованого водопостачання, єдиним виходом стає використання колодязів або свердловин, проте будь-яке використання природних ресурсів має бути оформлене законно, і в цій статті розглянемо необхідні документи для свердловин відповідно до їхніх характеристик.

Докладніше