Aquamen

Aquamen: Чіткість Якість Відповідальність

Піднявся_рівень_ґрунтових_вод_Що_робити
18.04.2023
Категорія: Водопостачання
Затопило приямок свердловини. Піднявся рівень ґрунтових вод. Що робити?

Підняття рівня ґрунтових вод може спричинити серйозні проблеми для житлових будинків та комерційних будівель. У цій статті ми розглянемо причини підвищення рівня ґрунтових вод, які проблеми воно може викликати і які кроки потрібно зробити, щоб запобігти негативних наслідків при затопленні свердловини.

Докладніше
стоимость_бурения_скважины
14.04.2023
Категорія: Водопостачання
Розрахунок ціни на буріння свердловини

Буріння свердловини для води може бути незамінним рішенням для тих, хто бажає забезпечити свій будинок якісною водою. Однак, перш ніж розпочати процес буріння, важливо враховувати різні фактори, які можуть вплинути на кінцеву вартість. У цій статті ми розглянемо основні фактори, що впливають на витрати на буріння свердловини для води, та допоможемо визначити приблизну вартість проекту

Докладніше
водоносные горизонты
18.03.2023
Категорія: Водопостачання
Які водоносні горизонти є в Київській області, який обрати?

Ефективнішим рішенням може бути буріння свердловини та отримання води з підземних джерел. Проте, дебет та якість води різняться на різних глибинах, тому важливо правильно вибрати водоносний горизонт.

Докладніше
podobrat-nasos
26.02.2023
Категорія: Водопостачання
Вибір свердловинного насоса для вашої свердловини

Свердловинний насос може бути різного типу та діаметра, забезпечувати різний напір води – усе залежить від кількості споживачів, тобто приблизних витрат рідини, та параметрів продуктивності свердловини. Обрати обладнання та провести усі розрахунки самостійно, без досвіду, знать та навичок доволі складно, тому радимо скористатися послугами фахівців, щоб уникнути помилок. Далі дамо деякі рекомендації, як обирати свердловинний насос та забезпечити безперебійне водопостачання на ділянці.

Докладніше