Aquamen

Aquamen: Чіткість Якість Відповідальність

burenie-skvazhyn-zimoy1
08.09.2024
Категорія: Водопостачання
Буріння свердловин взимку: що треба знати?

Більшість замовлень на буріння свердловин профільним компаніям надходять у теплу пору року. По-перше, саме на цей період випадає дачний сезон та облаштування присадибних ділянок, по-друге, проводить роботи, коли на вулиці тепло, зручніше та ефективніше.

Докладніше
water-surface
24.07.2023
Категорія: Водопостачання
Повітря у свердловині

На перший погляд здається, що це не проблема, однак, якщо не вживати жодних дій, можна зіткнутися з серйозними несправностями.

Докладніше
анализ-воды-аквамен
14.06.2023
Категорія: Водопостачання
Очищати воду чи бурити свердловину глибше?

Чиста вода є життєво важливою ресурсом, проте її доступність стає дедалі більшою проблемою у світі. У цій статті ми розглянемо два різних підходи до вирішення цієї проблеми та з'ясуємо, яке з них є найбільш ефективним.

Докладніше
скважина_на_песок_обсадная_труба
12.06.2023
Категорія: Водопостачання
Буріння на пісок. Яку обсадну поставити?

Ви займаєтесь бурінням свердловин на пісок? Дізнайтеся, як правильно вибрати обсадну трубу, яка забезпечить максимальну продуктивність та безпеку вашої свердловини. У нашій детальній статті ми розглянули ключові фактори, такі як вибір матеріалу, діаметру та виробника обсадної труби.

Докладніше
когда-нужен-ремонт-скважины
17.05.2023
Категорія: Водопостачання
Коли потрібен ремонт свердловини?

Підтримка ефективної роботи свердловини є невід'ємною умовою для забезпечення постійного постачання чистої води в комерційних і житлових об'єктах. У нашій статті ми розглянемо основні причини, через які виникає потреба в ремонті свердловини, і розповімо про ключові сигнали, на які слід звернути увагу, щоб своєчасно виявити проблеми і вжити відповідних заходів.

Докладніше